top of page
Our People.png

Кариери

Търсим хора, които споделят нашите ценности.

Предлагаме конкурентно заплащане, гъвкаво работно време, избор между работа в къщи и работа в нов, просторен и удобен офис.

Ценим свежия поглед и иновативното мислене и предлагаме позитивна, толерантна и подкрепяща среда за работа.​ Среда, където работим, забавляваме се, чувстваме се добре и растем професионално. Място, на което правилните неща се правят по правилния начин.

Отворени позиции

Ето какво търсим днес.

Ако не се намирате, но ви харесва идеята да работим заедно – изпратете ни съобщение.

Business Analyst

Те са експерти в това да разбират и предават клиентските изисквания и да предлагат решения на бизнес проблеми

DevOps Engineer

Нашите DevOps инженери играят решаваща роля в насърчаването на сътрудничеството между екипите за разработка и операции, рационализиране на процесите и внедряване на автоматизация за подобряване на ефективността и надеждността на доставката на софтуер.

Mid-level front-end software engineer

Използвайки React и React Native, нашите фронтенд разработчици създават красиви и точни потребителски интерфейси за уеб и мобилни приложения.

От разработчиците на средно ниво се очака да работя самостоятелно с умерена подкрепа от ръководител и по-старши разработчици.

Mid-level fullstack software engineer

Използвайки целия .NET технически стек, тези разработчици осигуряват гръбнака на софтуерните решения и изпълняват базови задачи по потребителски интерфейси.

От разработчиците на средно ниво се очаква да работят самостоятелно с умерена подкрепа от ръководител и по-старши разработчици.

Project Manager

Ролята на Ръвководителя на проекти изисква балансиран набор от умения, внимание както към техническите, така и към функционалните аспекти на при вземане на решения и ежедневните дейности в комбинация със структуриран  подход в управлението на проекти; дейности, насочени към клиента и досег с търговски и финансов аспект.
 

Senior Backend Developer

Използвайки целия технически стек на Dot NET, нашите старши бекенд разработчици   проектират, разработват и внедряват стабилни бекенд системи, като същевременно наблюдават архитектурния дизайн и мащабируемостта на софтуерните решения.

Senior Frontend Developer

Нашите старши фронтенд разработчици владеят React и React Native и ръководят създаването на красиви и точни потребителски интерфейси за уеб и мобилни приложения, демонстрирайки автономност в работата си, като същевременно осигуряват наставничество и насоки на своите колеги.

Mid-level Automation QA Engineer

Нашите инженери по автоматизация на QA проектират, разработват и изпълняват автоматизирани тестови скриптове, за да осигурят качеството и надеждността на нашите софтуерни продукти, като си сътрудничат тясно с различни екипи за идентифициране и разрешаване на проблеми, като същевременно се придържат към установените методологии и стандарти за тестване.

Работна среда

Ние сме компания, която предоставя услуги и разработва софтуер, а не агенция за подбор на персонал или за отдаване на експерти под наем. Нито един наш служител няма да бъде поставен в екипа на клиента или изпратен в офиса им и забравен!

Всеки от нашите проекти преследва крайна цел и ДЕНШИ е отговорен за доставката. Това дава възможност нашите служители да участват още от началните му етапи – от анализ и  избор на технологиите,  до проектиране, доставка и въвеждане в експлоатация. Във всяка стъпка ще бъдете заобиколени от колеги и ще получавате подкрепа от страна на ръководство и ментори.

bottom of page